Referentieprojecten

Buurtfeest

Toen de gemeente Ouderkerk ter compensatie van de overlast tijdens het ophogen van de wijk, de inwoners van de buurtschap Lageweg een “buurtfeestje “aanbood, werd aan De Jong Catering en Verhuurservice gevraagd dit te verzorgen.

Lees meer

Gemeentelijke voorlichtings- en festiviteitendag

Om de inwoners te informeren over de nieuwe taken van de gemeente organiseerde de gemeente Krimpen aan den IJssel een “aangeklede” voorlichtingsdag voor de inwoners van de gemeente.

Lees meer

De huisvesting voor een onvergetelijke mooie zomerbruiloft

Voor een bruiloftsfeest in juni, waarvoor het bruidspaar zelf zorgde voor de catering, verzorgde De Jong Tentverhuur voor het passende onderkomen en de inrichting daarvan.

Lees meer

Medewerkersdag van grote Nederlandse onderneming

In opdracht van de eigenaar van een Bed en Breakfast in Gouderak waar een grote onderneming een medewerkersdag organiseerde, verzorgde De Jong Catering de plaatsing van diverse tenten en licht- en geluidsinstallaties.   Alles voor de wokshops en activiteiten waaraan de ca.150 medewerkers deelnamen.

Lees meer

Geslaagd bruiloftsfeest

Toen de ca.200 genodigden voor het bruiloftsfeest in de achtertuin door het bruidspaar werden ontvangen had De Jong Catering en Tentverhuur deze omgebouwd tot een feestlocatie waar het aan niets ontbrak.

Lees meer

Geslaagd bedrijfsfeest

Dankzij de inzet van De Jong Catering en Verhuurservice werd het bedrijfsfeest van een succesvol bouwbedrijf een bijzondere en gezellige happening voor de 150 genodigden.

Lees meer

Productpresentatie

Voor de opvang van een kleine 100 relaties bij de presentatie van een nieuw product verzorgde De Jong een luxe tent op het parkeerterrein voor de zaak van het organiserende bedrijf, compleet met vloerbedekking, podium, beamerscherm en een licht- en geluidsinstallatie.

Lees meer

Haringparty voor bankinstelling

Uit voorzorg voor eventuele juniregen plaatste De Jong Tentverhuur voor de open lucht haringparty van een grote bank diverse stijlvolle tenten en podia op een landelijk gelegen locatie.

Lees meer

Feestelijke opening

Om bekendheid te geven aan de opening van haar verbouwde kapsalon in Krimpen aan den IJssel, vroeg de eigenares aan De Jong Catering en Verhuurservice een “doorlooptent” voor de deur van de zaak te plaatsen en hapjes en drankjes te verzorgen voor het winkelende publiek. De heropening werd een groot succes.

Lees meer

Feesttenten voor speelweek, boerenbruiloft, voetbalkamp of andere festiviteiten

De Jong Catering en Tentverhuur is in de afgelopen jaren voor verschillende festiviteiten ingeschakeld voor de plaatsing van feesttenten voor de ontvangst van honderden deelnemers of gasten bij verschillende festiviteiten en festivals.

Lees meer